top of page
Pukkila_Cozy_ProTechnicFunction_01.jpg

Lisätietoa kylpyhuone- ja saunaremontista.

Men with Calculator

Tarjous

Teemme tarjouksen valmiista kylpyhuoneesta viimeistään 3 arkipäivän kuluessa, kun olemme tutustuneet kohteeseen paikan päällä tai saaneet tarvittavat tiedot sähköpostilla ja puhelimitse.


Tarjous sisältää:
- Kaikki työvaiheet (myös LVIS-työt)
laatat
- Kalusteet
- Hanat/LVI-kalusteet
- Vedeneristeet, laastit, tarvikkeet
- Haitta-aine kartoituksen (ennen 1994 valmistuneet)
- Osakkaan muutostyöilmoituksen laatiminen (As Oy)
- Rakennusjätteiden kierrätys, loppusiivous
- Korjausseloste/takuutodistus


Toisin sanoen saatte tarjouksen uudesta kylpyhuoneesta laadukkailla materiaaleilla ja ensiluokkaisella työllä sekä arvion asennusaikataulusta.

 

Luonnollisesti voitte valita materiaaleiksi lähes kaikki markkinoilla olevat tuotteet mutta suosittelemme käyttämään yhteistyökumppaniemme tuotteita. Tällöin sekä toimitus että takuut tulevat kauttamme yhdellä sopimuksella.

Blueprint

Suunnittelu

Tarjouksen jälkeen sovitaan suunnitteluaika, jossa laattavaihtoehtoihin voi tutustua tarkemmin ja kylpyhuoneestasi tehdään 3D-suunnitelmat. Mikäli päädytte valitsemaan tarjoamiemme laattojen tilalle toiset laatat, päivitämme tarjouksen yleensä jo saman päivän aikana, kuitenkin viimeistään 3 arkipäivän kuluessa.

Mikäli kuitenkin päätätte luopua remontista tai lykätä sitä eteenpäin, voitte luonnollisesti tehdä sen täysin veloituksetta ja päätöstä sen enempää perustelematta.

 

Joissain tapauksissa veloitamme suunnittelusta mikäli remonttia ei toteuteta kauttamme mutta näistä sovitaan aina erikseen jo ennen suunnittelua.

Insurance Agent

Sopimus


Kun suunnitelmat on tehty ja materiaalit valittu, teemme kirjallisen sopimuksen, joka kattaa kaikki työvaiheet, materiaalit, aikataulun, hinnat, jne.

Yrityksenä hoidamme velvoitteemme asianmukaisesti, eli palveluistamme voi aina hyödyntää kotitalousvähennyksen.

Concrete

Haitta-ainekartoitus ja osakkaan muutostyöilmoitus

Mikäli kohde on valmistunut ennen vuotta 1994 on siitä tehtävä haitta-ainekartoitus.
HUOM. Mikäli rakenteet sisältävät asbestia tai muita haitta-aineita, tulee näiden purkamisesta lisäkustannuksia, jotka voivat olla huomattaviakin. Tässä vaiheessa remontista voidaan luopua mutta silloin veloitamme haitta-ainekartoituksen ja näytteenottokohtien korjaamisen.

Asunto-osakeyhtiössä laatat ja vesieristeet kuuluvat yleensä taloyhtiön vastuulle, joten niihin kohdistuvista töistä on tehtävä muutostyöilmoitus taloyhtiölle. Laadimme muutostyöilmoituksen valmiiksi puolestanne mutta osakkeen omistajan tulee se allekirjoittaa ja toimittaa taloyhtiön hallitukselle tai isännöitsijälle.


 

Remontointi

Palvelemme avaimet käteen -periaatteella ja toimituksemme sisältää kaikki rakennus -ja LVIS- työt, rakennusaikaisen suojauksen ja loppusiivoukseen.

 

Teemme työmme laadukkaasti ja hyvän rakennustavan mukaisesti. Tavallisesti kerrostalohuoneiston kylpyhuone on yleensä noin 5 m² ja remonttiaika noin 3-5 viikkoa. Jos pesuhuoneen yhteydessä on remontoitava sauna, kestää remontti silloin noin viikon pidempään.

Mikäli rakenteista löytyy esim. kosteutta tai haitta-aineita, venyy aikataulu kuivatusten ja ylimääräisten purku-/suojaustöiden takia.

Pukkila_Cozy_ProTechnicFunction_02.jpg

Takuu

Remontilla on aina kahden vuoden takuu. Hanoissa, kalusteissa ja muissa materiaaleissa noudatetaan valmistajien omia takuuehtoja. Takuu ei kata normaalia kulumista, eikä valmistajien ohjeiden vastaisesta käytöstä/hoidosta johtuvia vaurioita.

 

Toimitamme remontista kirjallisen korjaustyöselosteen, jossa on kuvattu remontin kaikki vaiheet, vedeneristys, materiaalit, mittauspöytäkirja sähkötöistä jne.. Raportilla on helppo osoittaa esimerkiksi asuntoa myydessä, että remontti on tehty asianmukaisesti ja laadukkaasti.

bottom of page